Barcelona prišla o Rakitiča, vraj na mesiac

NETKY.SK • 5 November 2015, 09:47 • 2 min
Barcelona prišla o Rakitiča, vraj na mesiac

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona sa stredajším víťazstvom 3:0 nad BATE Borisovom priblížili k štvrťfinále Ligy majstrov, ale zranenie Ivana Rakitiča ich opäť o niečo vzdialilo od ideálneho zdravotného stavu v kádri.

slovakia

left justify in out

Chorvátsky stredopoliar si už v prvom polčase natrhol sval pravého lýtka a na trávniku Camp Nou ho v 20. min nahradil Munir El Haddadi. Katalánsky klub oznámil, že Rakitič určite nenastúpi na nedeľňajší zápas najvyššej španielskej futbalovej súťaže doma proti Villarrealu. O necelé dva týždne nato Barcelončanov čaká El Clásico na pôde Realu Madrid a Rakitičov štart je málo pravdepodobný. Španielsky denník Sport tvrdí, že Chorvát si nezahrá približne mesiac. "Vyšetrenia lekárskym tímom FC Barcelona potvrdili, že Ivan Rakitič utrpel malú trhlinu na lýtkovom svale pravej nohy. Hráč vynechá zápas s Villarrealom a prípadný štart v ďalších stretnutiach bude závisieť od postupu zotavovania," uviedla oficiálna klubová stránka. Podľa niektorých zdrojov bude v prestížnom súboji absentovať aj zranený kanonier Lionel Messi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies