Barcelona prišla o ďalšiu hviezdu, Griezmann sa vracia do Atlética

NETKY.SK • 1 September 2021, 09:36 • 2 min
Barcelona prišla o ďalšiu hviezdu, Griezmann sa vracia do Atlética

ŠPANIELSKO – Po odchode Lionela Messiho opúšťa Barcelonu aj francúzsky majster sveta Antoine Griezmann. Francúz sa vracia "domov", do Atlética Madrid.

slovakia

left justify in out

V Atléticu zažil najväčšiu slávu!

Griezmann prestupoval práve z Atlética do katalánskeho veľkoklubu za 120 miliónov eur. Teraz prichádza naspäť na hosťovanie s opciou predĺženia hosťovania aj neskoršieho prestupu.

 

Griezmann odohral za Barcelonu 102 zápasov a nastrieľal 35 gólov. Počas svojho dvojročného pôsobenia získal s Barcelonou iba jeden Kráľovský pohár. 

 

Pod taktovkou divokého Diega Simeoneho zažil Griezmann svoje najsvetlejšie roky. Za Los Colchoneros odohral 180 zápasov a pripísal si 94 presných zásahov. 

 

Jedným z jeho najpamätnejších momentov bolo finále EL proti Marseille, v ktorom Griezmann predviedol tzv.  one man show  a skóroval oba góly Atlética v ich úspešnej ceste za trofejou. 

 

 

Jedna hviezda sa vracia a druhá sa lúči

Ešte pred príchodom Griezmanna sme sa dozvedeli o odchode dlhoročného stredopoliara Atlética Saúla Ñígueza. Španielsky tvorca hry sa sťahuje na anglické ostrovy a posilní obhajcu trofeje LM Chelsea FC

 

Saúl v drese Atlética nastúpil na 340 zápasov a strelil 43 gólov. V minuloročnej ceste za španielskym titulom hral Saúl kľúčovú rolu v strede poľa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies