Barcelona prehrala vo Vigu 3:4, veľké chyby brankára Ter Stegena

NETKY.SK • 3 Október 2016, 07:40 • 2 min
Barcelona prehrala vo Vigu 3:4, veľké chyby brankára Ter Stegena

MADRID - Futbalisti FC Barcelona utrpeli druhú prehru v prebiehajúcom ročníku Primery Division. V nedeľňajšom stretnutí 7. kola podľahli po veľkých individuálnych chybách Celte Vigo 3:4 a zotrvali na štvrtej priečke v tabuľke. Na čele je o skóre Atletico Madrid pred svojím mestským rivalom Realom.

slovakia

left justify in out

Celta položila základ cenného triumfu už v prvom polčase, v ktorom sa "Barca" opäť nevyhla niekoľkým chybám a zbytočným stratám lopty. V 22. minúte potrestal chybnú rozohrávku Ter Stegena po rýchlej kombinácii Pione Sisto, následne zakončil brejk presnou prízemnou strelou Iago Aspas. O ďalšie dve minúty si loptu zrazil do vlastnej siete v sklze Jeremy Mathieu a Celta viedla 3:0. Po zmene strán sa "Barca" otriasla, Piqueho hlavičkou a Neymarovou premenenou penaltou znížila, no v tlaku svojho tímu urobil ďalší veľký kiks Ter Stegen. Pri rozohrávke trafil nabiehajúceho Pabla Hernandeza do hlavy a od neho sa lopta odrazila do siete. Gerard Pique v závere už len skorigoval druhou presnou hlavičkou na 3:4.

 

V úvodnom nedeľňajšom zápase zvíťazilo Atlético Madrid na ihrisku Valencie 2:0 a stále tak má v tabuľke na konte prehier nulu. Úvodný gól strelil v 63. minúte Antoine Griezmann, ktorý v závere prvého polčasu nepremenil pokutový kop. Hostia si mohli šesť minút po Griezmannovom góle poistiť vedenie, ale brankár Diego Alves zneškodnil pokutový kop aj Gabimu. Záverečnú gólovú bodku v zápase dal v nadstavenom čase po rýchlom protiútoku Kevin Gameiro.

 

Real Madrid prekvapujúco remizoval na svojom štadióne Santiaga Bernabeua s Eibarom 1:1, keď na vedúci gól hosťujúceho Frana Rica zo 6. min dokázal odpovedať len Gareth Bale v 17. min. Pre "biely balet" to bola tretia remíza v ligovom zápase a štvrtá vo všetkých súťažiach v rade.

 

sumáre:

FC Valencia - Atlético Madrid 0:2 (0:0)

Gól 63. Griezmann, 90.+3 Gameiro. 43.276 divákov.

 

Real Madrid - Eibar 1:1 (1:1)

Góly: 17. Bale - 6. Rico. 72.103 divákov.

 

 

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:0

20.254 divákov

 

Malaga CF - Athletic Bilbao 2:1 (0:1)

Góly: 82. Ramirez, 83. Duda - 3. Aduriz. ČK: 90.+4 Kone - 36. Balenziaga

 

Celta Vigo - FC Barcelona 4:3 (3:0)

Góly: 22. Sisto, 31. Aspas, 33. Mathieu (vl.), 77. Hernandez - 58. a 87. Pique, 64. Neymar (z 11 m)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies