Barcelona prehrala v príprave s Guadalajarou 1:4

NETKY.SK • 4 August 2011, 09:32 • 2 min
Barcelona prehrala v príprave s Guadalajarou 1:4

Barcelona prehrala v príprave s Guadalajarou 1:4

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti FC Barcelona utrpeli v noci na štvrtok v prípravnom zápase s mexickou Guadalajarou v americkom Miami trpkú prehru 1:4. O dva efektné góly do bránky španielskeho i európskeho šampióna sa postaral Marco Fabian.
      Lekciu od mexického súpera pritom katalánsky veľkoklub inkasoval pred rekordnou návštevou na futbale v južnej Floride - 70.080 divákov. Po prvom polčase ešte Barcelona viedla 1:0, no po obrátke ju Chivas prevalcoval. "Vôbec ma výkon Chivasu neprekvapil, mexický futbal je veľmi dynamický a zábavný," poznamenal po stretnutí tréner "Barce" Pep Guardiola.
      Zápas sa pritom vyvíjal podľa predpokladov a už v 3. minúte David Villa skóroval po dlhej, ale presnej prihrávke od Gerarda Piqua. Po zmene strán Fabian ale obdivuhodným spôsobom otočil - najskôr sa prezentoval delovkou ďaleko spoza hranice šestnástky a už o dve minúty neskôr zažiaril skvelými nožničkami vo výskoku po centri Omara Arellana. "Veľmi rád túto strelu trénujem. Vďaka Bohu, konečne to vyšlo, dúfam, že to bol prvý z mnohých gólov. Splnil sa mi sen, dal som nie jeden, ale hneď dva góly slávnemu tímu ako je Barcelona. Život beží ďalej, no aspoň sa mám z čoho tešiť," tvrdil autor krásnych gólov.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies