Barcelona prehrala s Valenciou, Jordi Alba s červenou kartou

NETKY.SK • 1 Február 2014, 17:59 • 2 min
Barcelona prehrala s Valenciou, Jordi Alba s červenou kartou

BARCELONA - Zakopnutie Barcelony dáva šancu prenasledovateľom z Madridu.

slovakia

left justify in out

Futbalisti úradujúceho španielskeho majstra FC Barcelona prekvapujúco podľahli v sobotnom stretnutí 22. kola Primera División na domácom trávniku Valencii 2:3. Úvod duelu pritom nepredznamenával nijaké prekvapenie, už v 7. min sa "blaugranas" zásluhou Alexisa Sáncheza ujali vedenia. V závere I. polčasu však vyrovnal stredopoliar hostí Dani Parejo, už v 48. min sa potom Valencia zásluhou Pabla Piattiho ujala vedenia. Na tento úder ešte odpovedal z pokutového kopu v 53. min Lionel Messi, ale "netopiere" udreli aj tretíkrát. O ich víťazstve rozhodol iba 20-ročný Francisco "Paco" Alcácer García. Navyše v 78. min sa po druhej žltej karte porúčal z ihriska krajný bek domáceho mužstva Jordi Alba.

Barcelona naposledy prehrala na domácom trávniku 1. mája 2013 v odvetnom stretnutí semifinále Ligy majstrov s Bayernom Mníchov 0:3. So španielskym tímom naposledy ťahala za kratší koniec na Camp Nou 26. februára, keď nestačila takisto v semifinále pohára Copa del Rey na Real Madrid (1:3). 

Zakopnutie zverencov Gerarda Martina dáva šancu prenasledovateľom v ligovej tabuľke - madridským klubom Atléticu aj Realu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona