Barcelona potrebuje náhradu za Neymara, do Liverpoolu si prišla po Coutinha

NETKY.SK • 8 August 2017, 13:14 • 2 min
Barcelona potrebuje náhradu za Neymara, do Liverpoolu si prišla po Coutinha

LIVERPOOL - Futbalový klub FC Barcelona v utorok vyslal do Liverpoolu delegáciu, aby získala na prestup brazílskeho hráča Philippa Coutinha z tímu účastníka Premier League FC Liverpool. Podľa novín Mundo Deportivo ju vedie obchodný riaditeľ Oscar Grau.

slovakia

left justify in out

Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp síce viackrát deklaroval, že sa za žiadnych okolností nechce vzdať Brazílčana, ale Barcelončania po tom, ako dostali za predaj Neymara do Paríža St. Germain 222 miliónov eur, sú pripravení hlboko siahnuť do vrecka, aby ofenzívneho záložníka či krídelníka obliekli do svojich farieb. Podľa médií majú pripravených viac ako 100 miliónov eur na kúpu futbalistu.

 

Správy z posledných dní však hovoria aj o tom, že Coutinha by vo svojich radoch rád videl aj Paríž St. Germain. Dvadsaťpäťročný hráč je 27-násobným brazílskym reprezentantom, použiteľný v ofenzíve na viacerých pozíciách, so schopnosťami špílmachra s precíznymi prihrávkami.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies