Barcelona potrebuje na zisk titulu tri body a zaváhanie Realu

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 12:31 • 2 min
Barcelona potrebuje na zisk titulu tri body a zaváhanie Realu

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona sa môžu po ročnej prestávke stať počas nastávajúceho víkendu španielskymi šampiónmi.

slovakia

left justify in out

Na potvrdenie zisku 22. titulu potrebujú "blaugranas" zvíťaziť doma v nedeľu v rámci 34. kola Primera División nad Betisom Sevilla a ich najväčší konkurent Real Madrid nesmie v sobotu vyhrať na Štadióne Santiaga Bernabéua nad Realom Valladolid. Pri zaváhaní Madridčanov budú mať zverenci trénera Tita Vilanovu 13, resp. 14-bodový náskok, ktorý štyri kolá do konca nebude môcť "biely balet" vyrovnať alebo prekonať. V inom prípade bude mať Real stále šancu na obhajobu vlaňajšieho triumfu.

"Sme veľmi blízko k zisku titulu. Po takom výprasku od Bayernu je to niekedy ťažké. Na druhý deň som si však povedal, že sezóna nemusí byť až taká zlá, keď budeme majstri. Dúfam, že sa nám to podarí čo najskôr, aby sme opäť zažili pocity štastia," povedal pre oficiálnu stránku Barcelony stredopoliar Andrés Iniesta. 

Hráči FC Barcelona by mali mať na pamäti aj prípad rovnosti bodov, pretože v Španielsku vtedy rozhoduje vzájomná bilancia. Real Madrid remizoval v prvom zápase na Camp Nou 2:2, doma zvíťazil 2:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies