Barcelona podľa očakávania postúpila, v Copa del Rey dvakrát El Clasico

NETKY.SK • 14 Január 2012, 10:27 • 2 min
Barcelona podľa očakávania postúpila, v Copa del Rey dvakrát El Clasico

Barcelona podľa očakávania postúpila, v Copa del Rey dvakrát El Clasico

slovakia

left justify in out

img

Podľa očakávania postúpili vo štvrtok futbalisti FC Barcelona do štvrťfinále Španielskeho kráľovského pohára, keď v osemfinálovej odvete vyhrali v Osasune 2:1. Futbalový svet sa tak môže tešiť na ďalšie dva súboji prestížneho El Clasica, keď 18. a 25. januára budú o postup do semifinále bojovať vo dvoch dueloch Katalánci s Realom Madrid.
Zverenci trénera Pepa Guardiolu síce v Osasune prehrávali 0:1 po góle Dejana Lekiča, no úradujúci španielsky aj európsky šampión otočil zápas zásahmi Alexisa Sancheza a ďalšieho mladého talentu z akadémie Sergiho Roberta. Tieňom zápasu bolo nepríjemné zranenie kolena ďalšieho mladého obrancu "Barcy" Andrea Fontasa a súboj pre natiahnutý sval nedohral ani krídelník Pedro.
Real, obhajca výhry v Copa del Rey, už skôr postúpil, keď v osemfinále vyradil Malagu. Prvé pohárové El Clasico sa bude hrať v Madride 18. januára, odveta na Nou Campe 25. januára .

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies