Barcelona ohlásila veľké míňanie, na posily dá 120 miliónov eur

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 14:30 • 2 min
Barcelona ohlásila veľké míňanie, na posily dá 120 miliónov eur

BARCELONA - Prezident úradujúceho španielskeho futbalového majstra FC Barcelona Josep María Bartomeu naznačil, že Katalánci by mohli v lete minúť na nákup nových hráčov 120 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

 

 

Vedenie "blaugranas" sa bude pred novou sezónou obzerať na trhu po novom brankárovi a stopérovi po avizovaných odchodoch Víctora Valdésa, resp. Carlesa Puyola. "Každý rok máme rozpočet asi 120 miliónov eur. Obyčajne využijeme polovicu z toho na prestupy a druhú polovicu na zníženie dlhov. Tento rok sa však môže stať, že celý balík investujeme na príchod posíl," vyjadril sa Bartomeu pre El Periódico. 

 

Očakáva sa, že Barca čoskoro oznámi príchod brankára Marca-Andrého ter Stegena z Borussie Mönchengladbach a s budúcim pôsobením na Camp Nou sa spomínajú mená obrancov ako David Luiz (FC Chelsea), Jan Vertonghen (Tottenham) či Eliaquim Mangala (FC Porto). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies