Barcelona nepredá Neymara do Manchestru United ani keď príde Lavezzi

NETKY.SK • 21 Október 2015, 17:13 • 2 min
Barcelona nepredá Neymara do Manchestru United ani keď príde Lavezzi

BARCELONA – Katalánsky veľkoklub FC Barcelona nemá v úmysle predať Neymara do Manchestru United napriek tomu, že sa podľa španielskych správ dohodol na prestupe Ezequiela Lavezziho na Nou Camp.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný argentínsky útočník je dlhodobým cieľom Barcelony a podľa správ by v januári mal podpísať zmluvu podľa Bosmanovho pravidla, aby si tak zabezpečil prestup do La Ligy.

Neočakáva sa však, že by príchod Lavezziho mal dominový efekt na Neymarovu budúcnosť, s ktorým sa Barcelona zúfalo snaží podpísať novú zmluvu napriek istým rozpočtovým obmedzeniam. Brazílčanov otec priznal, že jeho syna v lete oslovil Manchester United, ale Neymar uistil svojich fanúšikov, že sa nemusia obávať a zostane v katalánskom klube.

 



"Predĺženie zmluvy je v plnom prúde," povedal Neymar. "Moja zmluva bude platiť ešte niekoľko rokov a potom ju predĺžim. Fanúšikovia si môžu vydýchnuť."

Barcelona sleduje Lavezziho už dlhú dobu, keď v klube ešte neboli Ariedo Braida ani Robert Fernandez, dve kľúčové postavy prestupovej politiky klubu. Argentínčan je považovaný za ideálneho pre ich útočnú formáciu.

Lavezzi momentálne oblieka dres francúzskeho PSG a do Barcelony by mal priniesť toľko diskutovanú útočnú hĺbku kádra, ktorá v tejto sezóne chýba. Katalánsky klub má nedostatok možností na hrote, keďže Messi a Rafinha sú zranení a Pedro odišiel do Chelsea. Vo víkendovom zápase proti Rayo Vallecano nastúpil na Messiho mieste iba20-ročný Sandro.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies