Barcelona nemôže verejne predstaviť Suáreza

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 08:10 • 2 min
Barcelona nemôže verejne predstaviť Suáreza

BARCELONA - Španielsky futbalový klub FC Barcelona nemôže verejne predstaviť novú posilu z FC Liverpoolu Luisa Suáreza pre útočníkov dištanc. Uruguajský reprezentant prišiel do tímu "blaugranas" v piatok za 88 miliónov eur a podpísal kontrakt na päť rokov.

slovakia

left justify in out

Suárez vyfasoval od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) štvormesačný trest za uhryznutie talianskeho stopéra Giorgia Chielliniho v stretnutí základnej skupiny MS 2014. "Dištanc sa vzťahuje na akúkoľvek aktivitu spojenú s futbalom. Nemôže sa zúčastniť na verejnej akcii či charitatívnom zápase," povedala hovorkyňa FIFA Delia Fischerová. 

 

Sankcie sú nastavené tak, že počas tohto obdobia nemôže hráč trénovať so svojím tímom ani využívať zázemie žiadneho klubu. Suárez sa voči trestu chystá odvolať na Športovom arbitrážnom súde (CAS) v Lausanne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies