Barcelona môže pykať za podporu Katalánska počas finále LM

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 10:10 • 2 min
Barcelona môže pykať za podporu Katalánska počas finále LM

NYON - Víťaz futbalovej Ligy majstrov FC Barcelona môže dostať od disciplinárnej komisie UEFA pokutu vo výške 60-tisíc eur za vlajky a skandovanie fanúšikov na podporu nezávislosti Katalánska počas júnového finále proti Juventusu Turín v Berlíne. Ďalším trestom môže byť aj uzatvorenie časti štadióna pre divákov na Camp Nou v európskych súťažiach.

slovakia

left justify in out

Barcelona má do 23. júla, keď zasadne disciplinárna komisia, poslať k prípadu všetky podklady. Fanúšikovia španielskeho klubu vyvesili na Olympijskom štadióne v Berlíne počas finále vlajky samostatného Katalánska a skandovali pokriky na podporu boja za osamostatnenie. UEFA zakazuje na zápasoch politické gestá. Fanúšikovia Barcelony už viackrát podporili samostatnosť Katalánska, nedávno vypískali pred finále Kráľovského pohára španielsku hymnu. Informácie zverejnil web denníka Marca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies