Barcelona môže na nové posily minúť 50 miliónov eur

NETKY.SK • 16 Júl 2010, 11:42 • 2 min
Barcelona môže na nové posily minúť 50 miliónov eur

Barcelona môže na nové posily minúť 50 miliónov eur

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový klub FC Barcelona vo štvrtok informoval, že na posilnenie svojho kádra si na každú sezónu vyčlení 50 miliónov eur.
      Nový prezident katalánskeho veľkoklubu Sandro Rosell si od banky nedávno požičal 155 miliónov eur, aby tak vyriešil problémy s finančným tokom a mohol vyplatiť mzdy hráčom a personálu. "Klub bude mať na každú sezónu na kúpu nových hráčov približne 50 miliónov eur. V súčasnosti sme kúpili Davida Villu za 40 miliónov, avšak po predaji Yaya Toureho a Dmytra Čygrynskeho sme na začiatku. To znamená, že na minutie máme stále 50 miliónov eur," uviedol klub na svojej internetovej stránke.
      Barcelona sa však ešte pokúša presvedčiť anglický Arsenal, aby predal svoju najväčšiu hviezdu Cesca Fabregasa, čo určite nebude lacná záležitosť. V médiách sa ďalej vynárajú špekulácie, že okrem Henryho, Tuoreho a Čygrynskeho by mal klub opustiť aj Zlatan Ibrahimovič a Rafael Marquez. 

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies