Barcelona jeden zápas od nového klubového rekordu!

NETKY.SK • 8 Február 2016, 18:08 • 2 min
Barcelona jeden zápas od nového klubového rekordu!

BARCELONA – Hráči katalánskeho giganta FC Barcelona vyrovnali klubový rekord, keď neprehrali už 28 zápasov v rade vo všetkých súťažiach. Tréner Luis Enrique však brzdí nadšenie fanúšikov a tvrdí, že do konca sezóny je ešte dlhá cesta.

slovakia

left justify in out

Nedeľné víťazstvo Barcelony nad Levante bolo už 10. v rade. Keď Barca neprehrá ani v stredu na ihrisku Valencie, tak prekonajú klubový rekord zo sezóny 2010/11. Zápas proti Levante bol zároveň 100. zápasom trénera Luisa Enriqueho na lavičke Barcelony.

"Viac ako štatistiky ma zaujímajú naše kolektívne ciele a dosiahnuť ich môžeme až na konci sezóny," povedal Enrique. "Naša situácia vo všetkých súťažiach je veľmi dobrá, ale zostáva ešte dlhá cesta."

 



Tréner Enrique doviedol Barcelonu k cennému treble už vo svojej premiérovej sezóne a momentálne im v domácej lige patrí 1. miesto v tabuľke, s náskokom troch bodov pred Atléticom Madrid. Barcelona má ešte aj zápas k dobru.

Barcelonu čaká už v stredu odvetný semifinálový zápas Copa del Rey na pôde Valencie. Ide však už len o formálnu záležitosť, keďže prvý zápas vyhrali Katalánci 7-0. V Lige majstrov ich čaká Arsenal, keď prvý osemfinálový zápas odohrajú v Londýne 23. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies