Barcelona iba remizovala v San Sebastiane, na Real stráca šesť bodov

NETKY.SK • 28 November 2016, 07:53 • 2 min
Barcelona iba remizovala v San Sebastiane, na Real stráca šesť bodov

MADRID - Futbalisti FC Barcelona remizovali v šlágri 13. kola španielskej La Ligy na ihrisku Realu Sociedad San Sebastian 1:1.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster tak stráca na vedúci Real Madrid už šesť bodov, na budúcu sobotu privíta svojho veľkého rivala v dlhoočakávanom El Clasico. Barca nevyhrala v San Sebastiane už sedem zápasov za sebou. Na horúcej baskickej pôde prehrávala po góle Williana Joseho, deľbu bodov zariadil o šesť minút neskôr Lionel Messi.

 

futbalisti Villarrealu prehrali druhý zápas za sebou. Po minulotýždňovom neúspechu v Bilbau (0:1) opäť nestrelili gól a Deportivu Alaves podľahli 0:2. Zo štvrtej priečky v tabuľke ich môže v priebehu nedele zosadiť Real Sociedad San Sebastian, ktorý ťahá štvorzápasovú sériu bez prehry a popoludní hostí Barcelonu.

 

Atletico Madrid zvíťazilo na pôde Osasuny Pamplona 3:0. Los Colchoneros" rozhodli o triumfe nad nováčikom zlepenými gólmi Diega Godina a Kevina Gameira, v závere spečatil ich triumf Yannick Ferreira-Carrasco. Osasuna sa mohla v 14. minúte ujať vedenia, Roberto Torres však nepremenil pokutový kop. Celta vigo si poradila s Granadou 3:1.

 

La Liga - 13. kolo:

 

Real Sociedad San Sebastian - FC Barcelona 1:1 (0:0)

Góly: 53. Jose - 59. Messi

 

 

 

Villarreal CF - Deportivo Alaves 0:2 (0:2)

Góly: 8. Ibai, 17. Camarasa

 

Osasuna Pamplona - Atletico Madrid 0:3 (0:2)

Góly: 36. Godin, 37. Gameiro, 90. Ferreira-Carrasco

 

 

 

Celta Vigo - Granada 3:1 (2:0)

Góly: 23. Aspas, 39. Bongonda, 90+3. Cheikh - 87. Kravec



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies