Barcelona iba remizovala v Getafe, Real Madrid v štvorbodovom trháku

NETKY.SK • 15 December 2014, 08:18 • 2 min
Barcelona iba remizovala v Getafe, Real Madrid v štvorbodovom trháku

MADRID - Futbalisti Realu Madrid sú na čele Primera División v štvorbodovom trháku. Barcelona totiž v 15. kole najvyššej španielskej súťaže iba remizovala na pôde Getafe 0:0. Zakopol aj úradujúci majster Atletico Madrid, zverenci trénera Diega Simeoneho prehrali na domácom trávniku s Villarrealom 0:1 a na mestského rivala strácajú už sedem bodov.

slovakia

left justify in out

"Barca" v Getafe bez zraneného Brazílčana Neymara v hustom daždi nedokázala nájsť recept na prekonanie domácej obrany. Najväčšiu príležitosť mal v 52. minúte Lionel Messi, no strela argentínskeho kanoniera z priameho kopu iba opečiatkovala brvno. "Remíza v Getafe je krokom späť, aj keď do konca La Ligy zostáva odohrať ešte veľa kôl. Tento zápas bol podobný ako mnohé iné na ihriskách súperov, no nepodarilo sa nám streliť gól a v závere nám chýbal pokoj pri zakončení. Mali sme vpredu veľkú útočnú silu, lopta však nie a nie skončiť v bránke," povedal pre akreditované médiá stredopoliar Xavi.
      

Tréner Luis Enrique napriek strate dvoch bodov nebol sklamaný z predvedeného výkonu. "Na rozmočenom teréne sme to nemali jednoduché, no počas celého zápasu sme boli lepším tímom, chýbal tomu však potrebný gól. V závere sme zariskovali, ale domáci už  remízu udržali," povedal kouč Kataláncov, ktorý prišiel o Daniho Alvesa. Brazílsky obranca odkrivkal z ihriska so svalovým zranením.


      Kormidelník Getafe Cosmin Contra bol s bodom spokojný. "Som hrdý na mojich hráčov. Proti jednému z ašpirantov na titul ukázali veľký tímový duch, dokázali sa na ihrisku obetovať a napokon ukoristiť cenný bod".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies