Barcelona hľadá útočníka, kandidátom aj Brazílčan Fred

NETKY.SK • 28 August 2013, 10:39 • 2 min
Barcelona hľadá útočníka, kandidátom aj Brazílčan Fred

RIO DE JANEIRO - Španielsky futbalový klub FC Barcelona by mohol v závere letného prestupového obdobia prekvapiť angažovaním reprezentačného útočníka Brazílie Freda. Informáciu priniesla agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Brazílsky portál Uol prezentuje Freda ako dobrého a zároveň lacného hráča pre Barcelonu. Tréner španielskeho majstra Gerardo Martino sa vyjadril, že by potreboval doplniť post hrotového útočníka po odchode Davida Villu do Atlética Madrid a zdravotne v poriadku nie je ani kanonier Lionel Messi. V hľadáčiku Barcelony je podľa informácií miestnych brazílskych médií ešte Fernando Torres z FC Chelsea, možný je aj návrat Samuela Eto'a z ruského klubu Anži Machačkala.

Opačným smerom si to namieril krídelník Pedro, ktorý je údajne na odchode do parížskeho PSG za 40 miliónov eur. Letné prestupové obdobie sa v Európe končí 31. augusta o polnoci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies