Barcelona: David Villa chce opustiť Nou Camp ešte tento mesiac

NETKY.SK • 21 Január 2013, 14:54 • 2 min
Barcelona: David Villa chce opustiť Nou Camp ešte tento mesiac

Barcelona David Villa chce opustiť Nou Camp ešte tento mesiac - Futbal BARCELONA - Arsenal je v pozore po správach, že útočník Barcy David Villa oznámil svojmu klubu, že chce opustiť Nou Camp Nou ešte tento mesiac. Španielsky útočník prežíva ťažké obdobie

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Arsenal je v pozore po správach, že útočník Barcy David Villa oznámil svojmu klubu, že chce opustiť Nou Camp Nou ešte tento mesiac. Španielsky útočník prežíva ťažké obdobie, keďže od návratu po zranení sa mu nedarí dostať do základnej zostavy tímu.
Arsenal bol prvým klubom, ktorý prejavil o 31-ročného hráča záujem, ale zakaždým ich funkcionári Barcy odbili svojimi odmietavými vyhláseniami.

Tréner Tito Vilanova minulý týždeň potvrdil slová prezidenta klubu Sandra Rosella, keď vyhlásil svoj ​​zámer ponechať si majstra sveta v tíme.
"David nás neopustí. Sme s ním veľmi spokojní. Vždy sme hovorili, že sa vracia po dlhom zranení a postupne dostáva viac a viac minút na trávniku. Avšak znova má nejaké fyzické problémy. Vieme aký je dôležitý, keďže vlani nám citeľne chýbal v druhej polovici sezóny. Som presvedčený, že nám veľmi pomôže po zvyšok sezóny."

Španielsky ostrostrelec vynechal väčšinu minulej sezóny a tiež aj Euro 2012 potom, ako si v decembri 2011 na Klubových MS FIFA zlomil nohu.
Podľa španielskeho denníka Sport, však teraz Villa oznámil trénerovi, že by do konca januárového prestupového obdobia chcel odísť, keďže nie je spokojný s tým, ako málo hráva.

Táto správa určite oživí Wengerov záujem, keďže ten chce posilniť svoj tím, ktorému sa čoraz viac vzďaľujú priečky zaručujúce Ligu majstrov. Aktuálne Arsenal(6.) stráca sedem bodov na Tottenham(4.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies