Barcelona bude v kalendári MotoGP do roku 2021

NETKY.SK • 10 November 2016, 15:07 • 2 min
Barcelona bude v kalendári MotoGP do roku 2021

BARCELONA - Okruh Catalunya pri Barcelone bude hostiť preteky majstrovstiev sveta cestných motocyklov minimálne do roku 2021.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia trate mali s promotérom MotoGP, spoločnosťou Dorna Sports, zmluvu platnú do konca tejto sezóny, o predĺžení spolupráce informovali v stredu. Počas zimy sa na okruhu uskutočnia zmeny, ktoré by mali zabrániť incidentom.

 

V marci tohto roku totiž prišiel o život po jednom z tréningov 24-ročný španielsky jazdec Luís Salom, keď spadol v 12. zákrute. Zomrel po prevoze do nemocnice.

 

"Podpis nového kontraktu s Okruhom Catalunya do roku 2021 sú bez pochýb fantastické správy pre MotoGP a všetkých fanúšikov. S touto inštitúciou sme v spojení od roku 1992 a jej oddanosť nášmu športu nemôže byť jasnejšia," povedal výkonný riaditeľ Dorna Sports Carmelo Ezpeleta. Informoval portál motorsport.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona