Barcelona aj Atletico zaváhali, 45-ročný rekord nevyrovnali

NETKY.SK • 20 Október 2013, 09:20 • 2 min
Barcelona aj Atletico zaváhali, 45-ročný rekord nevyrovnali

MADRID - Starý rekord La Ligy naďalej drží Real Madrid. "Biely balet" v roku 1968 vyhral deväť úvodných zápasov sezóny, čo sa považuje sa najlepší štart klubu do nového ročníka.

slovakia

left justify in out

V úvodnom sobotňajšom zápase 9. kola španielskej futbalovej Primera Division vyhral Real Madrid nad FC Malaga 2:0. V drese "bieleho baletu" sa strelecky presadili Angel Di Maria a v 90.+1 minúte z pokutového kopu aj Cristiano Ronaldo.

Prvú bodovú stratu v sezóne zaknihovala majstrovská FC Barcelona, ktorá remizovala na ihrisku Osasuny bez gólov. Za hostí nastúpil do hry v 68. minúte za Xaviho aj Argentínčan Lionel Messi, ale ani on nenašiel recept na domácich.

Vôbec prvú prehru v sezóne zaznamenali hráči Atletica Madrid, keď v sobotu večer nestačili na Espanyol Barcelona a prehrali najtesnejším rozdielom 0:1. Atleticu patrí v tabuľke druhé miesto s 24 bodmi, o jeden viac ma na vedúcej pozícii "Barca".

Ani Atleticu, ani FC Barcelona sa tak nepodarí prekonať 45 rokov starý rekord La Ligy, ktorý naďalej drží Real Madrid. "Biely balet" v roku 1968 vyhral deväť úvodných zápasov sezóny, čo sa považuje sa najlepší štart klubu do nového ročníka. Atletico aj Barcelona od začiatku aktuálnej sezóny nenašli premožiteľa v úvodných ôsmich dueloch, v sobotu však oba tímy zakopli a od vyrovnaniu zápisu ich tak delilo iba jedno víťazstvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies