Barca vyhodila hráča po 8 hodinách, pred dvomi rokmi fandil Realu

NETKY.SK • 29 December 2015, 13:36 • 2 min
Barca vyhodila hráča po 8 hodinách, pred dvomi rokmi fandil Realu

BARCELONA - Vedenie rezervy španielskeho futbalového klubu FC Barcelona v utorok vyhodilo z tímu hráča už po ôsmich hodinách od uzavretia kontraktu.

slovakia

left justify in out

Na Twitteri Sergiho Guardiolu totiž objavilo dva roky starý status, ktorým 24-ročný hráč zaútočil na Barcelonu aj Katalánsko, navyše vyjadril podporu Realu Madrid.

 

 

Guardiola pritom podpísal zmluvu s "béčkom" Barcy len v pondelok. "Klub sa rozhodol rozviazať podpísaný kontrakt po tom, čo dostal potvrdenie o tom, že hráč napísal útočný status proti Barcelone a Katalánsku," píše sa v oficiálnom vyhlásení podľa agentúry AP. Guardiola sa k vzniknutej situácii odmietol vyjadriť.

 

Mladý hráč, ktorý nie je v žiadnom blízkom vzťahu s koučom Bayernu Mníchov Pepom Guardiolom, neskôr k celej situácii uviedol: "Viem, že som spravil chybu. Ospravedlním sa Katalánsku aj Barcelone. Ich rozhodnutie chápem, urobil by som to isté. Chcel by som však objasniť môj status. Jeden kamarát mi vzal telefón a napísal to. Bolo to veľké nedorozumenie. Doteraz som ani len netušil, že takýto status existuje," kajal sa Guardiola.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona