Barca proti Athleticu už aj s uzdraveným Albom, stále však bez Neymara

NETKY.SK • 22 August 2015, 13:50 • 2 min
Barca proti Athleticu už aj s uzdraveným Albom, stále však bez Neymara

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona odštartujú obhajobu titulu v Primera Division v zostave aj s Jordim Albom.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom úvodnom zápase sezóny na ihrisku Athletica Bilbao však bude chýbať Neymar, ktorý po vírusovom ochorení len začal s tréningom.

 

Barca nastúpi proti Baskom tretíkrát za predchádzajúcich desať dní, v domácom Superpohári s nimi prehrala 0:4 a v odvete remizovala 1:1. Alba v oboch zápasoch chýbal pre zranenie stehenného svalu, ktoré utrpel v príprave proti AS Rím. Ako informoval oficiálny klubový web "blaugranas", krajný obranca je už zdravotne fit a bude k dispozícii trénerovi Luisovi Enriquemu.

 

Okrem Neymara, ktorý v sobotu trénoval prvýkrát po dvojtýždňovej pauze, bude Kataláncom chýbať aj Gerard Pique. Stredný obranca v pondelkovej pohárovej odvete vynadal čiarovému rozhodcovi a od vedenia súťaže za to dostal štvorzápasový dištanc.

 

"Sezóna bude dlhá a náročná. Obhajujeme titul a aj preto sme favoriti. Myslím, že o titul sa reálne môžu popasovať tri-štyri tímy," povedal pred zápasom v Bilbau Luis Enrique.

 

Štyri dni po súboji s Barcou čaká Athletic na domácom štadióne San Mames odvetný duel play off Európskej ligy UEFA 2015/2016 proti MŠK Žilina. Prvý zápas vyhral slovenský vicemajster 3:2.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies