Barca chce do stredu obrany Davida Luiza

NETKY.SK • 2 Január 2014, 15:15 • 2 min
Barca chce do stredu obrany Davida Luiza

BARCELONA - Chelsea pustí Brazílčana na Nou Camp, ale len za adekvátne odstupné.

slovakia

left justify in out

Úradujúci španielsky majster vo futbale FC Barcelona by chcel do stredu obrany angažovať Davida Luiza z FC Chelsea. Zástupcovia "blaugranas" už oficiálne kontaktovali predstaviteľov londýnskeho klubu ohľadom transferu 26-ročného Brazílčana, ktorý by údajne privítal zmenu pôsobiska. S prestupom by súhlasil aj tréner "The Blues" José Mourinho, ale len za adekvátnu sumu. Stred defenzívy v zápasoch FCB majú na starosti predovšetkým Carles Puyol a Gerard Piqué. Často zraneného Piquého však už dlhšie "zastupuje" Javier Mascherano. Jediný ďalší stredný obranca v kádri FC Barcelona je 22-ročný Marc Bartra.

Barcelončania chceli získať Davida Luiza už v lete minulého roka. "Mal som oficiálnu ponuku z Barcelony, ale rozhodol som sa zostať v Chelsea," povedal ešte v septembri David Luiz, ktorý v tejto sezóne často len z lavičky "kryl chrbát" Johnovi Terrymu a Garymu Cahillovi. Na jeho miesto by mohli v Chelsea angažovať 19-ročného Francúza Kurta Zoumu zo Saint-Étienne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies