Barboru Hazuchovú rodičia nikdy nepovažovali za speváčku

NETKY.SK • 6 Február 2017, 13:43 • 2 min
Barboru Hazuchovú rodičia nikdy nepovažovali za speváčku

BRATISLAVA - Slovenskú speváčku Barboru Hazuchovú podľa jej slov rodičia nikdy nebrali ako speváčku.

slovakia

left justify in out

„Od malička som síce spievala, no vždy sa to bralo tak, že spievať síce viem a viem intonovať, ale že by sa niekto zamýšľal, či sa vydám v živote touto cestou, to nikdy. Rodičia ma vždy viedli k štúdiu praktických smerov, nie tých umeleckých. Odjakživa ma videli na medicíne alebo na farmácii,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Po vychodení základnej umeleckej školy ju však spev bavil čoraz viac. „Keď som vychodila ZUŠ, začala som veľmi obdivovať Adele ako speváčku. Prišlo to úplne spontánne, nejako som sa s jej spevom zžila až došlo k tomu, že som si začala doma spievať jej pesničky. No keďže som bola vždy veľmi hanblivý typ, zakaždým som prv skontrolovala celý byt, či niekto nie je doma a potom som si potajomky spievala. No a postupom času sa mi spev prirodzene zlepšoval a ja som našla v hudbe veľkú silu. Zistila som, že sa viem do tých pesničiek skutočne vcítiť, že to robím pre radosť a fakt ma to baví. Stále som však nejako neverila, že by to mala byť moja profesionálna cesta. A potom avizovali kastingy do SuperStar...,“ poznamenala Hazuchová.


Mladá speváčka si vraj sama seba často predstavovala, ako stojí v súťaži pred porotou. „Keď naši neboli doma, spievala som si pred zrkadlom a predstavovala som si Paľa Haberu, čo by mi na môj spev povedal, ako by sa asi tváril. A zrazu, ani neviem ako, som sa pred tou porotou naozaj ocitla a šlo to z kola na kolo. Bola to skvelá skúsenosť a obrovská škola,“ uviedla 19-ročná rodáčka z Liptovského Mikuláša, ktorá od účasti v speváckej súťaži stále koncertuje a naďalej tvorí. „Po SuperStar som si uvedomila, že mi to vystupovanie chýba, že je to fakt niečo, čomu sa chcem venovať naplno a nie len popri niečom inom. Rada by som spevu a tvorbe venovala všetku svoju energiu a všetok svoj čas. Je to pre mňa prostriedok, ktorým môžem svetu ukázať svoju originalitu. Spev je skrátka poslanie a ja už som si istá, že pôjdem v živote týmto smerom,“ podotkla Hazuchová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies