Barbora Švidraňová verí, že príde ten pravý

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 15:59 • 2 min
Barbora Švidraňová verí, že príde ten pravý

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Barbora Švidraňová si čoraz viac uvedomuje, že jej tikajú biologické hodiny.

slovakia

left justify in out

„Už ma občas prepadávajú aj myšlienky na rodinu, predsa len už mám svoj vek a nastalo presne také obdobie, kedy sa skoro všetky moje kamarátky a rovesníčky vydávajú a už majú deti. Každá tretia príde, že 'yes, ja som tehotná' a pýtajú sa aj mňa, kedy už budem tiež. Ja im len hovorím 'viete čo, dajte mi pokoj'. Ten čas príde. Ja verím, že všetko má svoj čas a všetko je tak, ako má byť,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Áno, niekedy je mi možno trošku smutno alebo si poviem, že aj ja by som už chcela, ale viem, že sa najprv musím životne upratať. Ja totiž nie som človek, ktorý by priviedol dieťa na svet len tak nezodpovedne. Až keď si budem istá tým, že mám život v poriadku a že sa dokážem o to dieťa postarať, keby sa čokoľvek stalo, aj keby by som mala zostať sama alebo niečo, lebo tie vzťahy sú teraz strašne komplikované. Až vtedy to, podľa mňa, príde,“ poznamenala 26-ročná umelkyňa.

 

V súčasnosti je atraktívna červenovláska podľa vlastných slov nezadaná. „Nemám momentálne nikoho. Ja tak nevyzerám, ľudia si o mne myslia, že som workoholik, pôsobím na nich, že kariéra na prvom mieste, ale vôbec to tak nie je - som veľmi rodinný typ. Dokonca si viem predstaviť, že budem aj rok doma s dieťaťom. Tri roky by som asi nezvládla, tá práca by mi chýbala, ale rok kľudne. Som človek, ktorý chce mať deti a chce ich mať dosť, ak sa to podarí,“ priznala talentovaná interpretka. „Kedysi som mala predstavu, že šesť by bolo tak akurát, ale to je asi naozaj dosť na túto dobu, takže také tri, štyri, to by bolo super. Určite nechcem len jedno dieťa, to je strašne smutné,“ podotkla.

 

Ak by mladá herečka stretla toho pravého, nad založením rodiny by podľa vlastných slov dlho nerozmýšľala. „Keby to prišlo ako blesk z jasného neba, že milujeme sa a cítime to takto, tak by som, samozrejme, neváhala, lebo ten vek tam už je, ale musel by to aj ten muž tak cítiť. A keď nie, tak nie, ja z toho nerobím tragédiu a prijímam veci také, aké sú. Myslím, že keď to bude mať prísť, tak to bude super a bude to to pravé,“ prezradila talentovaná Žilinčanka s tým, že si vie predstaviť i to, že by s rodinou žila i v zahraničí. „Už som sa uvoľnila a viem si predstaviť, že by som odišla aj niekam preč. Nedávno som sa totiž zamýšľala nad svojím detstvom, a keď si predstavím, že by som do tohto systému sem na Slovensko mala priviesť dieťa a malo by si zažiť všetky tie peripetie, ktorými som si ako dieťa prechádzala ja a ťažko sa prebíjať týmto nie veľmi prívetivým svetom, tak sa mi to nepáči. U nás totiž ešte tá závisť a tieto veci strašne panujú a je tu veľká konkurencia, pretože tí ľudia tu žijú z ruky do úst a je to tu trošku nebezpečné, takže by som chcela svojmu dieťaťu poskytnúť väčšie možnosti. Možno sa v tom väčšom svete bude musieť prebíjať viac, ale má otvorených viacero frontov a myslím, že by to bolo lepšie,“ zdôvodnila. „Ja by som si priala vyrastať napríklad niekde pri mori alebo mať také nejaké iné prostredie, ktoré je pokojnejšie a nie také hektické a negatívne. Mám pocit, že Slováci sú veľmi ustráchaní, úzkostliví a závistliví. Držia si v sebe taký hnev a zášť, tá spoločnosť sa totiž nejako vyvíjala a to je strašná škoda,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona