Barbora Švidraňová poriadne vydesila fanúšikov!

NETKY.SK • 17 August 2021, 09:50 • 2 min
Barbora Švidraňová poriadne vydesila fanúšikov!

Barbora Švidraňová je skvelá herečka, speváčka a tak trochu influencerka. V prvom rade je však žena. Ženy milujú, keď sa môžu o seba starať. Švidraňová vyskúšala zaujímavú terapiu. Pozrite sa, ako vyľakala svojich fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Podstúpila skrášľujúcu procedúru, ktorá má blahodarné účinky na pleť.  "Som zástancom pestovania krásy aj zvnútra, aj zvonku." 

 

 

Rozhodla sa podstúpiť Dracula terapiu. Je to revolučná metóda, pri ktorej sa využíva prirodzený regeneračný účinok krvnej plazmy. Výhodou ošetrenia je, že v porovnaní s ostatnými technikami ide o vlastnú krv a nie o cudzorodé látky.

 

Možno vás zaujme: Wanda Adamík Hrycová a jej srdcervúci odkaz

 

Táto metóda sa vyvinula z autohemoterapie, čo je liečba vlastnou krvou, ktorá sa využíva na zvyšovanie imunity, neskôr sa začala používať v stomatológii na regeneráciu ďasien postihnutých chronickým zápalom, v ortopédii, traumatológii a v liečbe bolesti pri degeneratívnych ochoreniach kĺbov.

 

V ošetrení obohatenou krvnou plazmou zohrávajú najvýznamnejšiu biorevitalizačnú úlohu krvné doštičky, ktoré sa v krvi nachádzajú. Krvné doštičky sú najdôležitejšie bunky v procese hojenia rán, ktoré vedú k tvorbe kolagénu. Aktivácia doštičiek uvoľňuje veľké množstvo rastových faktorov. Tieto rastové faktory stimulujú fibroblasty a aktivujú tvorbu kolagénu. Výsledkom je pevnejšia a plnšia pokožka bez vrások.

 

Táto metóda je vhodná na vyrovnávanie jazvičiek po akné a liečbu jaziev. Injekcie s obohatenou krvnou plazmou sa využívajú aj na odstraňovanie drobných vrások. Procedúru je potrebné opakovať dvakrát do roka

 

Prečítajte si: Jasmina Alagič opäť hviezdi v televízii!

 

Plazma v ošetrených oblastiach sa absorbuje približne do 48 hodín od aplikácie. Ihneď po nej počas absorpcie plazmy vám môže ošetrenie pripadať bez účinku, no do dvoch týždňov sa dostaví očakávaná tvorba kolagénu a jeho pozitívne regeneračné účinky.

 

img

 

"Drakula terapia je svetovým trendom v omladzovaní pleti použitím vlastnej krvnej plazmy.
To je úžasné, nie? Že vám vlastné telo vie ponúknuť omladzujúci a výživný prostriedok,"
dodala Švidraňová.

 

"Najprv mi natreli tvár anestetickým krémom, potom odobrali krvičku, následne odstredili v centrifúge a krvnú plazmu aplikovali ihlou do celej tváre. Vpichy sú povrchové, ale je to jemne bolestivé. Ale povedala by som, že je to stupeň typu, dá sa to vydržať. Okrem toho mi to aplikovala jedna skvelá pani doktorka, moja dobrá kamarátka už od základnej školy, ktorá je veľmi jemná, precízna a láskavá."

 

"Túto metódu som si vybrala preto, že je mimoriadne vhodná pre ľudí s citlivou alergickou pleťou, nakoľko látky aplikované do pokožky pochádzajú priamo z organizmu pacienta a sú teda 100 % biokompatibilné. Zabezpečuje rekonštrukciu kožného tkaniva priamo vo vnútri pokožky. Revitalizuje pleť – odstraňuje známky starnutia a únavy, zvyšuje pružnosť pokožky, zjednocuje farebný tón a dlhodobo hydratuje suchú pleť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies