Barbora Švidraňová mala odjakživa rada divadlo

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 08:14 • 2 min
Barbora Švidraňová mala odjakživa rada divadlo

BRATISLAVA - Slovenská herečka Barbora Švidraňová mala už odmalička pozitívny vzťah k divadlu.

slovakia

left justify in out

„Divadlo som mala už ako dieťa strašne rada. Pamätám si, ako som chodievala do divadla Maják, čo bolo také ochotnícke poloprofesionálne divadlo pre decká a potom časom, keď som začala tancovať v mestskom divadle, tak som s tými hercami hrala na jednom javisku,“ zaspomínala si 26-ročná Žilinčanka. „Bolo to pre mňa strašne milé, lebo som ich všetkých ako decko vídavala na javisku, veľmi som ich mala rada a obdivovala som ich a zrazu som s nimi hrala v rovnakom predstavení,“ poznamenala v rozhovore pre agentúru SITA.


Ako ďalej prezradila talentovaná červenovláska, v Mestskom divadle Žilina, kde má v súčasnosti angažmán, tvoria s kolegami výborný kolektív. „Sme tam všetko mladí herci, najstaršia herečka, čo tam je, má nejakých 34 rokov, ani to nie, takže sme naozaj veľmi mladý súbor a hlavne sa všetci poznáme z vysokej školy alebo z tvorby, takže sme aj priatelia, nie je to iba také kolegiálne, máme medzi sebou silnejšie puto,“ prezradila. „Stretávame sa aj mimo práce. Chodíme spolu na biliard, na bowling a na podobné teambuildingy, udržiavame dobré vzťahy, takže je to super. Potom sa dobre robí, lebo človek sa vie na toho druhého spoľahnúť. Nie je medzi nami žiadna súťaživosť ani konkurencia,“ uviedla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona