Barbora Rakovská sa zabudla v deväťdesiatych rokoch! Do práce prišla v “šušťákoch”

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 16:14 • 2 min
Barbora Rakovská sa zabudla v deväťdesiatych rokoch! Do práce prišla v “šušťákoch”

Móda sa stále vracia a ako sa zdá, na pulty predajní sa opäť prichádzajú pohodlné “šušťákové” súpravy, ktoré sme milovali najmä v deväťdesiatych rokoch.

slovakia

left justify in out

Opakovanému trendu pohodlných súprav určených prevažne na športové aktivity, ako na bežné nosenie podľahla aj moderátorka Barbora Rakovská, ktorá do rádia prišla oblečená práve ako vystrihnutá z časopisu devädesiatych rokov minulého storočia. Fotku s módnym outfitom zavesila na sociálnu sieť, kde okamžite zaznamenala obrovský úspech. „Móda sa vracia. Dnes v rádiu v “šuštákoch”! Nič pohodlnejšie som dlho nemala,“ napísala pod príspevok.

 

Hoci v súprave vyzerala výborne, moderátorka si podobné výstrelky v rádiu môže dovoliť, keďže ju tam nie je vidieť, ale len počuť. Pred kamerami a najmä v televízii by tento odev vysvetľovala veľmi ťažko.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona