Barbora Rakovská sa teší na relax

NETKY.SK • 22 December 2016, 10:04 • 2 min
Barbora Rakovská sa teší na relax

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Barbora Rakovská sa teší, ako si na Vianoce oddýchne.

slovakia

left justify in out

„Vianoce sú pre nás sviatkom, keď sme všetci doma, keď máme pokoj, prejedáme sa dobrotami, ktoré k Vianociam patria, a pozeráme do Miiných očí, ktoré čakajú, čo bude večer pod stromčekom. Úplná klasika. A myslím, že o tom to má byť,“ poznamenala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

K vianočnej atmosfére u moderátorky doma patrí aj Popoluška. „Každý rok si všetci vyložíme nohy, pozeráme rozprávky a vôbec nič neriešime. Sme radi, že sme doma. Ja sa na to veľmi teším. Myslím, že každý pracujúci človek sa teší na každý sviatok a príležitosť, keď môže byť doma a nemusí nič robiť. Je to naozaj veľmi vzácne,“ povedala Rakovská, ktorá s malou dcérkou píše každý rok i list Ježiškovi a pečú spolu medovníky. „Ježiško je u nás stále aktuálny, uvidíme, čo tento rok prinesie a som zvedavá, čo prinesie aj nám, rodičom. Malú to zároveň veľmi baví v kuchyni. Už mesiac dozadu sa ma pýtala, kedy budeme piecť medovníky, takže cez Vianoce je vo svojom živle...,“ podotkla moderátorka.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies