Barbora Poláková a Pavel Liška majú dcéru

NETKY.SK • 29 September 2015, 14:53 • 2 min
Barbora Poláková a Pavel Liška majú dcéru

BRATISLAVA - Umeleckej dvojici Barbore Polákovej a Pavlovi Liškovi sa narodila dcéra.

slovakia

left justify in out

Správu priniesol portál ProMaminky.cz, ktorému to počas rozhovoru potvrdila tridsaťjedenročná herečka a speváčka. Dievčatko dostalo meno podľa postavy zo škandinávskej rozprávky Ronja, lúpežníkova dcéra (1984).


Poláková tiež prezradila, že rodila bez epidurálnej anestézie a bolesti jej pomáhala prekonať žena špeciálne vyškolená pre poskytovanie starostlivosti počas pôrodu, takzvaná dula. Ako ďalej uviedla, jej partner, herec Pavel Liška, bol pri nej počas celého pôrodu. "Bol oporou, keď som ho potrebovala a stiahol sa, keď to situácia vyžadovala. Teraz si ho vážim ešte oveľa viac. Máme to na celý život," dodala.


Rodáčka z českého Kolína, Barbora Poláková, vyštudovala Divadelnú fakultu na Akadémii múzických umení (AMU) v Prahe. Známa je najmä z českých televíznych seriálov, napríklad Základka (2012), Neviditeľní (2014) či Marta a Věra (2014), v ktorom účinkoval aj Pavel Liška. Objavila sa tiež v snímkach Lov (2011) či Život je život (2015), kde si zahrala po boku Ondřeja Vetchého a Simony Stašovej. Poláková skladá aj piesne. Zrejme najznámejšie sú Kráva či Nafrněná.


Štyridsaťtriročný Pavel Liška vyštudoval JAMU v Brne, kde začínal hrať v divadle. Predstavil sa v snímkach Pupendo (2003) a Štěstí (2005), pričom ako herec v hlavnej úlohe druhého menovaného filmu získal v roku 2006 Českého leva. Diváci a diváčky ho mohli vidieť aj v snímkach Návrat idiota (1999), Nuda v Brně (2003), Nestyda (2008), Účastníci zájezdu (2006) či Traja bratia (2014).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies