Barbora Poláková a Pavel Liška budú mať druhého potomka

NETKY.SK • 26 Október 2016, 11:05 • 2 min
Barbora Poláková a Pavel Liška budú mať druhého potomka

PRAHA - Česká herečka a speváčka Barbora Poláková a jej partner, herec Pavel Liška čakajú druhé spoločné dieťa. Tridsaťtriročná interpretka prezradila novinku v rozhovore pre portál ProMaminky.cz, ktorý spravuje jej sestra Alexandra.

slovakia

left justify in out

"Rozhodla som sa, že budem mať pol roka voľno a to až do júna. Na budúci rok odohrám po celej republike len desať koncertov, pretože čakáme ďalšie bábätko. Som totiž okrem speváčky a herečky najmä mama a tak si nechcem nechať ujsť ten vzácny čas. Žiadna práca nie je taká dôležitá ako dieťatko. Takže dosť nekompromisne odmietam aj lukratívne ponuky," uviedla herečka, ktorá s Liškom vychováva ročnú dcéru Ronju.


Rodáčka z českého Kolína, Barbora Poláková, vyštudovala Divadelnú fakultu na Akadémii múzických umení (AMU) v Prahe. Známa je najmä z českých televíznych seriálov, napríklad Základka (2012), Neviditeľní (2014) či Marta a Věra (2014), v ktorom účinkuje aj Pavel Liška. Objavila sa tiež v snímkach Lov (2011) či Život je život (2015). Vlani vydala debutový, eponymný album, z ktorého pochádzajú aj piesne Kráva či Nafrněná.


Pavel Liška vyštudoval JAMU v Brne, kde začínal hrať v divadle. Predstavil sa v snímkach Pupendo (2003) a Štěstí (2005), pričom ako herec v hlavnej úlohe druhého menovaného filmu získal Českého leva. Diváci a diváčky ho mohli vidieť aj v snímkach Návrat idiota (1999), Nuda v Brně (2003), Nestyda (2008), Účastníci zájazdu (2006) či Traja bratia (2014).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona