Barbora Hazuchová chystá debutový album

NETKY.SK • 2 Február 2017, 10:12 • 2 min
Barbora Hazuchová chystá debutový album

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Barbora Hazuchová, ktorá sa dostala do povedomia ako finalistka speváckej súťaže SuperStar v roku 2015, avizuje po predstavení svojho druhého singla Vôbec prípravy debutového albumu.

slovakia

left justify in out

„Dala som si to ako predsavzatie na začiatku roka. Každý rok si nejaké dávam a hovorím si, čo by som chcela dokázať. Človek tak má aspoň nejaké ciele a má na čo myslieť. Teraz som si povedala, že do konca roka by mohol vyjsť album. Už zbierame materiál,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Konkrétnu predstavu o skladbách, ktoré na albume prinesie, vraj zatiaľ nemá. „Chcem si nechať na tvorbu priestor, nech to má prirodzený vývoj. Za posledný rok sa dosť vecí zmenilo a aj na sebe vidím, že sa stále mením. Ťažko teda povedať, čo bude, ale teším sa na celý proces tvorby - keď príde inšpirácia a ľudia, s ktorými budeme spolupracovať... Mám rada náhody, preto nechcem dopredu veľa hovoriť,“ poznamenala 19-ročná rodáčka z Liptovského Mikuláša.


Ako však prezradila, album by chcela poskladať z rytmicky rôznorodých popových skladieb. „Budem rada, keď si na mojom albume každý nájde to svoje, keď tam bude aj veselá pesnička, aj smutnejšia, pomalšia, rýchlejšia, tanečnejšia. Celé to bude popovo ladené, ale pôjde zároveň o kombináciu všeličoho ďalšieho,“ uviedla Hazuchová, ktorú okrem práce na albume tento rok čaká ešte jeden významný krok.


„Tento rok maturujem a vyberám si vysokú školu. Už som si to zvážila a medicína ani farmácia, ktorú by si želali rodičia, to teda nebude a nechcem študovať ani spev. Človek nikdy nevie, čo sa stane, takže by som rada mala nejaké zadné dvierka z nejakého iného odvetvia, ku ktorému sa môžem vrátiť neskôr. Rozmýšľam nad manažmentom. To by bolo asi také najbližšie tomu, čo robím teraz a čo by som vedela skĺbiť a spojiť aj so spevom. Je to pre mňa veľký krok. Treba si dobre vybrať,“ podotkla speváčka, ktorú môžu fanúšikovia a fanúšičky najbližšie počuť na valentínskom koncerte v Poprade. „Bude to také romantické, budeme hrať v tamojšom obchodnom centre. Zaznie aj naša nová skladba, už sa na to veľmi tešíme. Okrem toho budeme mať ešte v dohľadnej dobe dva zaujímavé koncerty, vo februári aj v marci počas splnu v jednej reštaurácii na vrchole Chopku,“ dodala Hazuchová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona