Barbora Bloom zverejnila videoklip k piesni Každý sme iný

NETKY.SK • 18 Apríl 2017, 13:51 • 2 min
Barbora Bloom zverejnila videoklip k piesni Každý sme iný

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a skladateľka Barbora Bloom predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklip k piesni Každý sme iný, ktorá je druhým singlom z jej debutového albumu 15/7 (2016).

slovakia

left justify in out

Novinka vznikla pod režisérskou taktovkou Borisa Gomolčáka a rodáčka z Bratislavy v ňom stvárnila viacero postáv, ktoré odrážajú jej vlastné skúsenosti.

"Ako tínedžerka som do neskorého rána vymetala diskotéky a bola som fakt namyslená. Potom som viedla život zarytej rockerky v mojej druhej kapele Soundrise a po vysokej škole som pracovala ako sekretárka vo veľkej firme,“ vyjadrila sa interpretka a vysvetlila, že každé jedno prestrojenie reprezentujúce istú fázu jej života, predstavuje niekoho, kým v skutočnosti nebola.

 

"Bol to obranný štít, za ktorým mi nikto neublížil," dodala. Okrem Bloom sa vo videu v čiernobielych prestrihoch predstavili jej blízki priatelia a rodina - Tami Šimončíková Heribanová, Lubka Beierová, Mimi Nemčeková, Lukáš Kyška, Ivan Bednárik a Ondrej Hupka. 

 



"Niekedy veci musia dozrieť. Tak je to aj v prípade videa ku skladbe Každý sme iný. Text som písala ako reflexiu vzťahu dvoch ľudí. Až pred pár mesiacmi mi došlo, že hovorím sama k sebe,“ uviedla speváčka o myšlienke, ktorú preniesla aj do videoklipu. O produkciu skladby sa postaral Erik "Losos" Horák, známy z už nefungujúcich kapiel Zlokot a Noisecut.

Speváčka sa vo štvrtok 20. apríla predstaví v bratislavskom Nu Spirit Clube, kde vystúpi aj skupina Hviezda. Bloom bude počas koncertu sprevádzať jej nová kapela v zložení Lukáš Kyška (gitara), Jozef Graus (basgitara), Michal Bartánus (bicie) a "Džana“ Fujaková (klávesy). Pridá sa k nim aj Katarína Kozelková, ktorá bude hrať na violončele. 

Barbora Bloom, vlastným menom Barbora Drahovská, sa hudbe začala venovať ako šesťročná. Najprv pôsobila v kapelách ako napríklad Balance, Soundrise a Bloom, ktorú založila so spomínaným Lukášom Kyškom. V roku 2013 vydali album Let The Good Days Come. Ako sólová interpretka vydala vlani v októbri spomínanú štúdiovku 15/7. Nahrávka získala nomináciu na debut roka v rámci Radio Head Awards 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies