Barbara Weiss zverejnila videoklip ku skladbe Lies

NETKY.SK • 7 November 2014, 12:44 • 2 min
Barbara Weiss zverejnila videoklip ku skladbe Lies

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Barbara Weiss zverejnila videoklip k debutovému singlu Lies, ktorý sa bude nachádzať na jej pripravovanom albume.

slovakia

left justify in out

Video nakrútili počas dvoch dní pri Devínskom jazere. Okrem Weiss sa v ňom objavil aj bubeník Andre Antunes, ktorý si počas svojej kariéry zahral napríklad so Sinéad O'Connor či Amy Winehouse. “Nakrúcanie videoklipu som si veľmi užila, verím, že sa bude všetkým páčiť nielen on, ale aj celé znenie piesne Lies. Veľmi sa teším, že Andre si našiel čas, aby v ňom účinkoval, je to pre mňa veľká pocta,“ povedala interpretka.

 

 

„Andre nie je vyslovene extrovertný typ. Má rád hudbu, ale kamery a podobné veci okolo toho už menej. Počas svojej dlhej hudobnej kariéry účinkoval doslovne iba v pár klipoch. Preto to, že súhlasil s účasťou na nakrúcaní videoklipu, považujeme za veľký prejav priazne a svojím spôsobom poklony voči Barbarinmu talentu,“ vyjadril sa nedávno Peter Stankovský zo spoločnosti PS production. 

 

Devätnásťročná Barbara Weiss pochádza z Bratislavy. O hudbu sa zaujíma už od detstva. Neskôr sa začala zdokonaľovať na konzervatóriu a v súčasnosti študuje okrem spevu aj čínštinu na Univerzite Komenského v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies