Barbara Weiss predstavuje debutový singel Lies

NETKY.SK • 5 November 2014, 18:06 • 2 min
Barbara Weiss predstavuje debutový singel Lies

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Barbara Weiss prichádza s debutovým singlom Lies. Interpretka plánuje novinku oficiálne predstaviť v piatok 7. novembra spolu s videoklipom.

slovakia

left justify in out

Skladbu si už možno stiahnuť na portáloch iTunes a CD Baby. Pieseň je prvým singlom zo speváčkinho pripravovaného albumu. Na projekte spolupracovali PSP Syndicate pod vedením Erika Rothensteina a tiež Esosa Ighodaro.

 

"Projekt má ambíciu byť medzinárodný, čo by sa podľa aktuálnych reakcií najmä zahraničných hudobníkov malo podariť. Veľkým úspechom je už len to, že na nahrávaní singlov sa nám podarilo spolupracovať s bubeníkom svetových rozmerov - s Andrem Antunesom. Je to brazílsky hudobník, ktorý hrával napríklad s takými menami ako Sinéad O'Connor či Amy Winehouse. Je to tak trochu irónia, pretože práve k Amy Winehouse je Barbara Weiss prirovnávaná. Andre sám, keď si ju vypočul, nemohol uveriť vlastným ušiam. Je to človek, ktorý zbytočne neplytvá slovami, a tak sme sa prakticky okamžite pustili do práce," uviedol Peter Stankovský zo spoločnosti PS production s.r.o., ktorá spolupracuje so speváčkou. 

 

Bubeník Antunes sa objaví aj v očakávanom videoklipe k piesni Lies. "Andre nie je vyslovene extrovertný typ. Má rád hudbu, ale kamery a podobné veci okolo toho už menej. Počas svojej dlhej hudobnej kariéry účinkoval doslovne iba v pár klipoch. Preto to, že súhlasil s účasťou na nakrúcaní videoklipu, považujeme za veľký prejav priazne a svojím spôsobom poklony voči Barbarinmu talentu," vyjadril sa Stankovský. 

 

Dnes devätnásťročná Barbara Weiss sa zaujíma o hudbu od detstva. Neskôr sa začala zdokonaľovať na konzervatóriu a v súčasnosti študuje okrem spevu aj čínštinu na Univerzite Komenského v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies