Baranka po výhre so Slovanom: Potrebovali sme tri body

NETKY.SK • 29 November 2013, 10:04 • 2 min
Baranka po výhre so Slovanom: Potrebovali sme tri body

OMSK - Slovenský hokejista v službách ruského účastníka KHL Avangardu Omsk Ivan Baranka po víťazstve 4:2 nad Slovanom Bratislava skonštatoval, že na zápas boli dobre pripravení.

slovakia

left justify in out

"Potrebovali sme tri body a aj sme ich získali," uviedol pre klubový web Ivan Baranka, autor tretieho gólu do Janusovej bránky. "To bolo hlavné. Vedeli sme, že pre Slovan je to neúspešný výjazd a posledný zápas v sérii a že budú jeho hráči bojovať až do konca. Je to bojovné mužstvo, no chýba mu istota a majstrovstvo."

Omsk viedol po dvoch tretinách 4:0, keď Slovanu dovtedy dovolili len osem striel na vlastnú bránku. Na otázku, čo sa s nimi stalo v poslednej tretine, keď dvakrát inkasovali a nedotiahli tak súboj do konca s čistým štítom, zareagoval: "Prestali sme korčuľovať a dali sme im možnosť nás napádať. Pre nás je táto sezóna veľmi namáhavá a stojí nás dosť síl. Súperovi sme nechávali veľa voľného priestoru. Nemôžem povedať, že by dali pekné góly. Len im dobre vyšli protiútoky dvoch na jedného, pri ktorých sme urobili chyby v obrane. Druhý gól sme dostali z uhla. Áno, možno by bolo lepšie, keby sme sa snažili vedenie len udržiavať. Hlavné je, že sme vyhrali."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies