'Barani' venujú polovicu peňazí z dražby dresov domovu Svetluška

NETKY.SK • 16 September 2015, 09:14 • 2 min
'Barani' venujú polovicu peňazí z dražby dresov domovu Svetluška

BANSKÁ BYSTRICA – Dresy z nedávneho hokejového exhibičného stretnutia na počesť tragicky zosnulého Miroslava Hlinku už majú svojich majiteľov.

slovakia

left justify in out

Hokejový klub HC '05 iClinic Banská Bystrica v spolupráci s portálom www.hokejportal.net uskutočnil dražbu edície dresov zo spomínaného duelu. V ponuke boli dresy obidvoch tímov, domácich "baranov" ako aj tímu Výberu hviezd, za ktorý nastúpili najznámejšie slovenské hokejové osobnosti - hráči z NHL a reprezentanti SR.

 

"Najväčšia "bitka" podľa predpokladov bola o dres Mariána Hossu, kde sa cena vyšplhala na 400 eur," uviedol pre TASR Atila Béreš, marketingový a obchodný manažér klubu. "Čistá suma z vydražených dresov dosiahla 2000 eur," konštatoval s tým, že ide o sumu už po odpočítaní nákladov, napríklad na výrobu dresov. Polovicu zo získaných finančných prostriedkov z dražby klub venuje Detskému domovu Svetluška v Banskej Bystrici, s ktorým má už dlhší čas intenzívne kontakty. Druhá polovica smeruje pre mládež HC '05, a teda na rozvoj hokejových talentov v meste pod Urpínom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies