Baránek: Za kauzou musí byť niekto iný ako Zvolenská a Zmajkovičová

NETKY.SK • 3 November 2014, 18:58 • 2 min
Baránek: Za kauzou musí byť niekto iný ako Zvolenská a Zmajkovičová

BRATISLAVA - Za kauzou nákupu CT-prístroja v piešťanskej nemocnici musí byť podľa analytika Jána Baránka niekto iný, ako sú ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská a podpredsedníčka NR SR Renáta Zmajkovičová.

slovakia

left justify in out

Ako povedal Baránek dnes pre agentúru SITA, ony dve to nemohli samé spískať, musí tam byť niekto ďalší. „Neboli do toho zainteresované len ony dve. Pri takých sumách je viac osôb, ktoré participujú. Zaujíma ma teda, či odhalíme, kto je autor klientelizmu a či bude niesť zodpovednosť,“ vyhlásil Baránek.

 

Podľa analytika treba zistiť a prípadne potvrdiť možné prepojenie na predsedu NR SR Pavla Pašku. Zaujíma ho však aj to, čo bude s peniazmi. „Aspoň časť preplatených peňazí by sa mohla zosobniť, pretože argument, že rozdiel v cene je pre spôsob platby, je nezmyselný. Nevidel som taký lízing, kde by sa predražil produkt trojnásobne,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies