Barak Obama zverejnil svoj každoročne očakávaný letný zoznam. Budete prekvapení, čo počúva a číta

NETKY.SK • 27 Júl 2022, 07:17 • 2 min
Barak Obama zverejnil svoj každoročne očakávaný letný zoznam. Budete prekvapení, čo počúva a číta

NEW YORK – Exprezident USA Barack Obama zverejnil každoročne očakávaný zoznam skladieb, ktoré počas leta rád počúva, a mená autorov diel odporúčaných na letné čítanie.

slovakia

left justify in out

Ako v stredu informovala agentúra DPA, Obamov playlist pre leto roku 2022 pozostáva zo 44 položiek a vyznačuje sa eklektickým výberom, je tu hudba všetkých štýlov: rap (Lil Yachty, Drake Kendrick, Lamar), pop (Beyoncé, Harry Styles, Wyclef) i klasika (Aretha Franklin, Nina Simone, Bruce Springsteen, Miles Davis).
 

      

Pri zdieľaní svojho zoznamu skladieb Barack Obama na sociálnych sieťach napísal, že sa na to každý rok teší, pretože vďaka reakciám publika spoznáva veľa nových umelcov.
 

     

„Toto je príklad toho, ako nás hudba dokáže skutočne spojiť. Toto je to, čo počúvam toto leto ja. Aké skladby by ste pridali vy?“ vyzval Obama. Medzi Obamove knihy tohto leta patria tituly od autorov ako  Ezra Klein, Jennifer Eganová, John le Carré, Hanya Yanagiharová či nemecko-americký politológ Yascha Mounk.

 

 

Možno vás zaujme: Trump všetkých šokoval! Má záujem o pozíciu prezidenta



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies