Barack Obama sa aj so svojimi deťmi vráti na miesto, kde prežil svoje detstvo

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 11:3 • 2 min
Barack Obama sa aj so svojimi deťmi vráti na miesto, kde prežil svoje detstvo

JAKARTA - Bývalý americký prezident Barack Obama strávi s manželkou a deťmi rodinnú dovolenku v Jakarte, kde prežil časť svojho detstva.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na oznámenie indonézskeho ministerstva zahraničných vecí o tom dnes informovala agentúra DPA. Obama priletí do Indonézie koncom júna a pobudne tam desať dní, pričom nevynechá dovolenkový ostrov Bali a hlavné mesto Jakarta, uviedol hovorca rezortu diplomacie Arrmanatha Nasir.

 

"Prezident Joko Widodo zrejme pozve (bývalého) prezidenta Obamu na čaj alebo kávu do prezidentského paláca Bogor," dodal hovorca. Obama prežil časť svojho detstva v Indonézii po tom, ako sa jeho matka Stanley Ann Dunhamová, povolaním antropologička, vydala za Indonézana Lola Soetora.

 

Socha zobrazujúca Obamu ešte ako dieťa stojí od roku 2010 pred bývalou politikovou základnou školou v Jakarte. Obama od svojho odchodu z Bieleho domu 20. januára tohto roka precestoval mnoho krajín, doplnila agentúra DPA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona