Barack Obama: Chlapčenstvo je úžasný film

NETKY.SK • 18 December 2014, 15:32 • 2 min
Barack Obama: Chlapčenstvo je úžasný film

USA - Najlepším filmom roka 2014 je podľa amerického prezidenta Baracka Obamu dráma Chlapčenstvo. Päťdesiattriročný politik to uviedol v rozhovore pre magazín People.

slovakia

left justify in out

„Chlapčenstvo je skvelý film. Myslím, že to bol môj najobľúbenejší film roka,“ povedal o snímke, ktorá získala päť nominácií na Zlatý glóbus.

 

Obama ďalej priznal, že ho zaujalo aj dielo amerického spisovateľa Phila Klaya. „Som práve v polovici úžasnej knihy, ktorá vyšla len nedávno. Volá sa Redeployment a napísal ju Phil Klay. Je to vojnový veterán z Iraku. Napísal sériu poviedok. Sú naozaj dobré. Veľmi silné,“ odporučil prezident, ktorý prezradil, že má aj obľúbené online video. „Myslím si, že mojimi najobľúbenejšími videami sú tie z dielne BatDada,“ vyjadril sa prezident Spojených štátov amerických. Tvorcovi klipu odkázal, že hoci nepozná jeho identitu, páči sa mu, čo robí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies