Barack a Michelle Obamovci budú produkovať filmy pre Netflix

NETKY.SK • 22 Máj 2018, 10:00 • 2 min
Barack a Michelle Obamovci budú produkovať filmy pre Netflix

NEW YORK - Streamovacia spoločnosť Netflix v pondelok uviedla, že s bývalým prezidentom Spojených štátov Barackom Obamom a jeho manželkou Michelle uzavrela dlhodobú dohodu o spolupráci.

slovakia

left justify in out

Americký exprezident a bývalá prvá dáma založili spoločnosť Higher Ground Productions, ktorá bude pre Netflix vyrábať seriály, dokumentárne i celovečerné filmy.

 

Spoločnosť však neuviedla, kedy sa budú programy Obamovcov vysielať ani to, o aký konkrétny obsah pôjde.

 

Obama na margo dohody uviedol, že počas jeho pôsobenia vo funkcii prezidenta stretli s manželkou množstvo fascinujúcich ľudí, ktorým chcú pomôcť, aby sa o svoje príbehy podelili so širokým publikom.

 

Podľa Teda Sarandosa, ktorý má na starosti obsahovú stránku vysielania Netflixu, patria Obamovci k "najuznávanejším a najznámejším osobnostiam na svete". Majú jedinečnú pozíciu na to, aby mohli "objavovať príbehy o ľuďoch, ktorí prispeli k výrazným zmenám vo svojich komunitách a ktorí sa snažia urobiť svet lepším miestom" pre život.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies