Bar Refaeli sa stala matkou

NETKY.SK • 12 August 2016, 08:04 • 2 min
Bar Refaeli sa stala matkou

TEL AVIV - Izraelská modelka Bar Refaeli porodila vo štvrtok dcéru, ktorej s manželom, podnikateľom Adim Ezrom dali meno Liv. Dievčatko prišlo na svet v jednej z telavivských nemocníc, pričom po narodení vážilo 3180 gramov. Ide o prvého potomka 31-ročnej rodáčky z Hod ha-Šaronu.

slovakia

left justify in out

Refaeli a Ezra sa zasnúbili vlani v marci po približne ročnom vzťahu a v septembri sa potom v Haife zosobášili. O tehotenstve modelka informovala v januári.


Bar Refaeli sa objavila na obálkach prestížnych magazínov ako Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, GQ, Esquire, Glamour, Maxim alebo Harper's Bazaar. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012.

 

Ako herečka sa predstavila v snímkach Session (2011) a Kidon (2013). V minulosti chodila napríklad s hercami Davidom Charvetom alebo Leonardom DiCapriom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona