Banskobystričania žiadajú ospravedlnenie od manažéra Žilinčanov

NETKY.SK • 8 Január 2016, 12:54 • 2 min
Banskobystričania žiadajú ospravedlnenie od manažéra Žilinčanov

BANSKÁ BYSTRICA - Nedeľňajší súboj 35. kola hokejovej Tipsport ligy 2015/2016 medzi Banskou Bystricou a Žilinou sprevádzajú aj niekoľko dní po jeho skončení vášne na oboch stranách.

slovakia

left justify in out

Po súboji boli omnoho spokojnejší domáci, ktorí získali tri body za víťazstvo 5:3. Vedenie žilinského klubu a jeho fanúšikovia však cítia krivdu. Pod Urpín pricestoval trojciferný počet fanúšikov "vlkov", ale do hľadiska sa dostal iba jeden. Začala sa tým "zákopová vojna" prostredníctvom tlačových vyhlásení či odkazov v rôznych médiách. Vedenie klubu z Banskej Bystrice zdôvodnilo skutočnosť, že do hľadiska svojej arény nevpustilo priaznivcov súpera, ktorý vraj pred štadiónom napadli členov usporiadateľskej služby i policajtov. Podľa druhej strany bolo konanie domácich neopodstatnené.


Žilinský klub ešte počas zápasu v Banskej Bystrici prostredníctvom oficiálneho profilu na sociálnej sieti Facebook informoval, že s okamžitou platnosťou neumožní vstup fanúšikom hosťujúcich klubov na žilinský štadión a to isté platí aj pre vedenie HC '05 iClinic Banská Bystrica. Nasledovalo vyhlásenie "baranov" k nedeľňajšiemu incidentu s detailnejším popisom situácie, na čo Žilinčania zareagovali výraznou korekciou svojich nedeľňajších vyjadrení. V utorok večer prišlo ďalšie vyjadrenie fanúšikov žilinského klubu aj jeho vedenia s ďalšími obvineniami na opačnú stranu.

 

 

Vážení priaznivci, fanúšikom MsHK DOXXbet Žilina nebol umožnený vstup na zápas 35. kola hokejovej Tipsport Ligy v...

Posted by MsHK Žilina on 3. január 2016


Vo štvrtok večer zareagovali aj zástupcovia Banskej Bystrice s rozsiahlym vyhlásením, v ktorom uviedli svoj pohľad na vec a vyvrátili tvrdenia športového riaditeľa MsHK Žilina Imreho Valáška. Uviedli aj komunikáciu prostredníctvom textových správ s týmto žilinským funkcionárom. "Pán Valášek svojim neovereným vyjadrením poškodil dobré meno nášho klubu a v médiách zavádzal verejnosť. HC '05 iClinic Banská Bystrica oficiálne žiada pána Valáška o verejné ospravedlnenie," uvádza sa vo štvrtkovej správe. "Všetky potrebné dokumenty k celej vzniknutej situácii odovzdáme na prešetrenie Bezpečnostnej komisii SZĽH a Pro-Hokej-u," referujú zástupcovia Banskobystričanov.

 

 

Vážení fanúšikovia hokeja,vedenie hokejového klubu MsHK DOXXbet Žilina dnes počas mimoriadneho zasadnutia...

Posted by MsHK Žilina on 4. január 2016

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona