Banská Bystrica ponúka hokejové zápasy v extraligovom play off na veľkoplošnej obrazovke

NETKY.SK • 16 Apríl 2016, 08:39 • 2 min
Banská Bystrica ponúka hokejové zápasy v extraligovom play off na veľkoplošnej obrazovke

BANSKÁ BYSTRICA – Pre veľký záujem o finálové hokejové zápasy v extraligovom play off sa mesto pod Urpínom rozhodlo umiestniť na banskobystrické Námestie SNP veľkoplošnú obrazovku.

slovakia

left justify in out

Banskobystričania tak budú môcť už dnes večer a v nedeľu (17.4.) o 19.30 h sledovať v centre mesta priamy prenos 3. a 4. finálového zápasu hokejistov HC'05 iClinic Banská Bystrica s HK Nitra.

 

"Napriek teplým dňom mesto žije a dýcha ľadovým hokejom. Verím, že sa na Námestí SNP stretne čo najviac fanúšikov hokeja, ktorí prídu povzbudiť našich chlapcov na ceste za majstrovským titulom. Našim 'baranom' držíme palce a som presvedčený, že nás čaká výborný športový zážitok," konštatoval primátor Ján Nosko, ktorý si zápasy na zimnom štadióne nenechá ujsť.

 

"Som presvedčený, že mužstvo je dobre nabudené, že má obrovskú podporu vo všetkých Banskobystričanoch a verím, že po vlaňajšom finále nám titul zostane tu, v Banskej Bystrici," dodal pre TASR Nosko.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies