Banská Bystrica našla útočisko v Brezne

NETKY.SK • 25 September 2014, 09:19 • 2 min
Banská Bystrica našla útočisko v Brezne

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejový extraligista HC ´05 Banská Bystrica bude až do odvolania hrávať svoje domáce zápasy na zimnom štadióne v Brezne.

slovakia

left justify in out

Pre rekonštrukciu svojho domovského stánku si Banskobystričania odložili doterajšie domáce stretnutia, viac však už nemohli a našli teda náhradné riešenie. Stavebné práce na zimnom štadióne v Banskej Bystrici meškajú pre daždivé leto, v týchto dňoch sa montujú nové sedadlá na severnú tribúnu. Pôvodne sa mali všetky práce skončiť v polovici septembra.

 

Banská Bystrica prvýkrát odohrá extraligový súboj v Brezne v nedeľu 28. septembra o 18.00 h, keď privíta Skalicu. HC ´05 už nastúpil v Brezne v rámci prípravy aj proti Slovanu Bratislava. Na tamojšom zimnom štadióne ešte musia domontovať kamerový systém. Banskobystričania už stanovili aj ceny vstupeniek, na sedenie stoja 4 eurá. Informuje o tom klubový web. V Brezne by mali barani odohrať aj ďalšie zápasy. Do Banskej Bystrice sa vrátia až v čase ukončenia všetkých prác. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies