Banská Bystrica má na lane Šumského

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 14:30 • 2 min
Banská Bystrica má na lane Šumského

BANSKÁ BYSTRICA - Fortunaligový futbalový klub Dukla Banská Bystrica je blízko k podpisu zmluvy s českým stredopoliarom Nicolasom Šumským.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročného talentovaného záložníka ešte ako chlapca pozorne sledovali skauti slávneho FC Barcelona, jeho kariéra však zastala po tragickej smrti mladej priateľky. Šumský mal vlani v lete autonehodu, pri ktorej zahynula jeho priateľka a odvtedy ho trápili psychické problémy i zranenia. O návrat do veľkého futbalu sa neúspešne pokúsil v drese slovinského tímu ND Gorica. Vrátil sa do vlasti, kde pôsobil v divíznom mužstve SK Vysoké Mýto a ďalší reštart kariéry ho čaká v Banskej Bystrici, ktorá ho podľa informácií iSport.cz už čoskoro predstaví ako svoju novú posilu.

 

Nicolas Šumský je bývalý mládežnícky reprezentant ČR. Má za sebou pôsobenie v akadémiách AS Cannes a AS Monaco i juniorských tímoch argentínskych klubov River Plate a Argentinos Juniors. Krátkodobo hrával aj za pražský klub Bohemians 1905 i FC Parma. V súčasnosti sa už pripravuje na nadchádzajúcu sezónu v drese ôsmeho tímu Corgoň ligy 2013/2014 FK Dukla Banská Bystrica. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies