Banská Bystrica hostí hiphopový festival Outbreak Europe

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 17:14 • 2 min
Banská Bystrica hostí hiphopový festival Outbreak Europe

BANSKÁ BYSTRICA - Finálovými súbojmi vyvrcholí dnes večer v Banskej Bystrici hiphopový festival Outbreak Europe.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala hovorkyňa podujatia Dominika Ivaničová, v nedeľu organizujú v priestoroch obchodného centra Európa ešte súťaž Rep Your Country. Tam sa proti sebe postavia zástupcovia jednotlivých krajín.
      

Tanečníci sa ešte v piatok pripravovali v jednotlivých cypheroch, teda tanečných kruhoch. Zároveň sa rozbehol aj New Style Hustle workshop venovaný párovému tancu s jednou z najlepších tanečníc v tomto štýle, Miss Bibi z Českej republiky. "Na vonkajšom pódiu sa vystriedali diskdžokeji Renegade z Ukrajiny, Flag z USA, Plash z Poľska a Scream. Potom sme odpálili prvý oficiálny battle v kategórii jeden proti jednému. Na parkete sa predviedlo 160 tanečníkov. Po nich nasledovala kvalifikácia 70 najlepších bgirls z celého sveta," povedala Ivaničová. 
      

Aktuálne dianie Outbreak Europe sa dnes presťahovalo do priestorov klubu Ministri, kde jednotlivé súťaže vyvrcholia večernými finálovými súbojmi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies