Banská Bystrica chce po odpočte bodov uspieť so Slovanom

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 10:26 • 2 min
Banská Bystrica chce po odpočte bodov uspieť so Slovanom

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) na základe nesplnenia uznesení 792, 904 a 1091 uložila fortunaligovému klubu Dukla Banská Bystrica disciplinárne opatrenie - odobratie troch bodov v zmysle článkov disciplinárneho poriadku. Dôvodom je nevysporiadanie záväzkov klubu zo Štiavničiek s hráčom Pavlom Jurčom.

slovakia

left justify in out

"Toto rozhodnutie vnímam ako fakt, s ktorým nemôžeme nič robiť, zostáva nám len rešpektovať to. V tejto fáze ročníka, keď ide naozaj o každý bod, je to rana pre klub a pre mužstvo. Je to akoby posledná kvapka. V zložitej situácii sa však nachádzame už niekoľko týždňov," uviedol v sobotu predpoludním pre agentúru SITA športový riaditeľ Dukly Martin Poljovka.


Banskej Bystrici patrí štyri kolá pred koncom Fortuna ligy 2014/2015 posledné 12. miesto so šesťbodovým odstupom na FC ViOn Zlaté Moravce, po odpočítaní sa odstup zvýši na deväť bodov. Banskú Bystricu čaká v sobotu od 19.00 h zápas 30. kola na pôde úradujúceho šampióna ŠK Slovan Bratislava. Zlaté Moravce nastúpia od 16.30 v Brezne, ako domáci tím sa predstaví ŽP Šport Podbrezová. Banskobystričania pre zachovanie nádeje na záchranu musia v sobotu v Bratislave vydolovať minimálne rovnaký počet bodov ako futbalisti Zlatých Moraviec proti hráčom Podbrezovej. "V týchto posledných kolách už ani nevnímam, proti komu hráme; je jedno, či s prvým alebo s posledným, doma alebo vonku, musíme bodovať s každým. Slovan nie je výnimkou. Chceme bojovať do konca, verím, že sa k tomu rovnako postaví aj mužstvo," dodal pre SITA Martin Poljovka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies