Banovič a Habánek z Lipótu domov, na skúške Kayembe

NETKY.SK • 22 Január 2014, 14:19 • 2 min
Banovič a Habánek z Lipótu domov, na skúške Kayembe

LIPÓT - Futbalisti Spartaka Trnava momentálne zarezávajú na kondičnom sústredení v maďarskom Lipóte. V modelovanom utorňajšom dueli prehralo corgoňligové trnavské "áčko" s vlastnou druholigovou juniorkou 1:2, keď sa v drese víťazov presadila aj nová tvár Joslyn Eva Kayembe.

slovakia

left justify in out

"Je to konžský útočník, v súčasnosti na skúške," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu na margo Afričana. Zo zahraničných futbalistov zostávajú naďalej na "próbe" srbský brankár Bojan Kneževič a chorvátsky stopér Andrej Čaušič. Druhý menovaný si privodil svalové zranenie a dostal drobné úľavy, rovnako ako Radoslav Ciprys a Peter Nworah. S plnou záťažou začína Martin Mikovič, dobre sa ukazujú navrátilci z hosťovania Martin Vyskočil a Peter Kuračka.

Tréner Juraj Jarábek však musí oželieť službami dua Patrik Banovič - Michal Habánek, obaja pre podozrenie z vážnejšieho zranenia odcestovali predčasne domov. "Banovič sa zrazil s Nworahom, vyzerá to u neho na dvojtýždňovú až trojtýždňovú pauzu. Podľa všetkého si natrhol väzy v členku," citoval klubový web slová kormidelníka Trnavy na adresu 22-ročného Banoviča. O 19-ročnom Habánkovi lodivod "andelov" skonštatoval: "Ukazoval sa dobre, prišiel však s nadváhou. Nasledovalo zranenie, všetko so všetkým súvisí. Momentálne je doma so žalúdočnými problémami."

Futbalisti Spartaka nastúpia v sobotu 25. januára o 11.00 h opäť v športovom areáli v Lipóte proti maďarskému prvoligovému klubu Lombard Pápa. "Kneževiča s Čaušičom sme ešte nevideli v ťažkom zápase, po tom s Pápou budeme vedieť viac. Obaja vedia hrať futbal, ale o tom, či ich angažujeme, sa rozhodneme neskôr," poznamenal Juraj Jarábek, ktorý si pochvaľuje pobyt v Lipóte. Jeho zverenci okrem naberania kondície využívajú na prípravu vyhrievané trávnaté ihriská ako aj umelú trávu v blízkosti hotela Orchidea. "Našli sme tu všetko, čo potrebujeme. Pripravujeme sa vo fantastických podmienkach. Máme tu aj výbornú stravu a regeneráciu, teda všetko, čo futbalisti potrebujú pre tvrdú prípravu. Navyše sa tvori veľmi dobrá partia, vidieť, že chalani ťahajú za jeden povraz. Všetci makajú naplno, nevidieť nijaké lajdáctvo, hráči si zaslúžia pochvalu," dodal tréner Spartaka Trnava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies